Kreditkort på nätet

Att kunna göra som det står i alla erbjudanden – ”köp nu, betala sedan!” – hur bra vore inte det? Och hur bra vore det inte om alla kunde göra det? Tro det eller ej, men det går faktiskt! Kreditkort heter uppfinningen som ligger bakom detta. Med kreditkort handlar man med ett lån som finns på kortet och man behöver inte tänka på hur mycket man gör av med förrän i slutet av månaden när fakturan kommer. Fakturan skickas från företaget som kortet köptes ifrån och betalar man den i tid behöver man, trots att det är ett lån, inte betala någon ränta.

kreditkortAtt skaffa kreditkort
Kreditkort och betalkort är med andra ord rätt bra. Hur får man då ett? För att få ett eget kreditkort ansöker man om kredit på banken eller hos kreditkortsföretaget. Detta görs enklast genom att gå till kreditkortsföretagets kontor eller fylla i en e-blankett på Internet. Inkomst – och skulduppgifter måste fyllas i och företaget behöver även hämta andra uppgifter om en för att se hur man är som kund. Det går snabbt att få svar på om man beviljas kreditkort eller ej och gör man det får man det i brevlådan tillsammans med en PIN-kod. Enkelt, va?