Plastfickor A4

plastfickorTycker du att plastfickor känns som stenåldern? Glöm den tanken. Trots att dagens teknologi gör att vi förvarar det mesta av våra dokument på datorn istället för att skriva ut dem och förvara i plastfickor A4 eller en mapp eller liknande. Visst kan man tänka miljömässigt när man väljer att inte skriva ut papper men även plastfickor A4 kan vara miljömässiga, om de gjorts utav återvunnen plast. Dessa plastfickor A4 är ofta lite dyrare men vill man värna om miljön och samtidigt slippa att släpa med sig datorn varje gång man behöver ha med sig ett dokument så är det definitivt något att satsa på. För hur bökigt är det inte att släpa med sig datorn hela tiden? Man får bara ont i ryggen och armarna av att bära runt på den. Då är det ju mycket bättre även ur hälsosynpunkt att skriva ut papperna och placera dem i några plastfickor A4 för att hålla koll på dem. Då har du enkelt dina papper med dig och med hjälp av plastfickor A4 så kan du hålla koll på dem och slipper att de ligger huller om buller i väskan. Dessutom tar inte en plastficka upp lika stor plats som en mapp utav samma storlek, därför är helt klart plastfickor A4 en vinnare.