Reningsmedel och trappstädning stockholm

trappstädning stockholmEn del städare som sköter trappstäd Stockholm kan ha problem att få bort lukt från bland annat kattkiss och hundkiss. Dessa lukter sätter sig väldigt lätt i väggar och golv men med bioteknologiska rengöringsmedel har även trappstädning gjort så att den typen av lukt försvunnit helt. I Stockholm är de flesta golv i trapphus polerade eftersom det är populärt med skinande golvytor. Dessa nya rengöringsmedel som används inom trappstädning i Stockholm har även kunnat göra golv mer skinande även efter polering. De innehåller inte lika mycket kemikalier vilket är bra för städarna. Medlen är även mer skonsamma mot ytorna som ska städas inom trappstädning. Ungefär som såpa kan dessa medel också användas till flera användningsområden. I Stockholm behöver städare annars runt tio olika rengöringsmedel för att allt ska bli tillräckligt rent, men nu behöver de bara ungefär tre stycken för att få ett bättre resultat. Bioteknologiska rengöringsmedel är effektiva och de blir även billigare i slutändan men framför allt är medlen bra för miljön. Städaren kan även utföra trappstädning av golven i ett trapphus lättare eftersom detta medel glidare lättare över golvet vilket är bättre för ryggen. Flera städfirmor har gått över till bioteknologiska rengöringsmedel idag.