Vad bubbelpåsar är för något

bubbelpåsarNär du ska skicka något som är litet men ändå ömtåligt så kan du använda bubbelpåsar. Eftersom bubbelpåsar skyddar det du vill skicka så minimerar de risken för att innehållet ska gå sönder. På insdian av dessa bubbelpåsar finns det en bubbelfolie och det är bubbelfolien som är det skyddande i bubbelpåsar. Utsidan på bubbelpåsar är gjord av vitt papper men tack vare bubbelfolien som finns på insidan är bubbelpåsar rätt tåliga. För plasten som bubbelfolien är gjord av styrker pappret på utsidan. Försegligen på bubbelpåsarna är oftast väldigt enkel med. Det finns en flik vid öppningen på bubbelpåsar som är meningen att man ska fälla över öppningen när man är färdig med innehållet. På denna flik sitter det en klisterremsa. Över klisterremsan finns det en skyddsplast som man helt enkelt drar av och sen är det bara att vika ner fliken, och förseglingen är klar. Bubbelpåsar finns i en hel del olika storlekar för att passa flera olika ändamål. Det rekommenderas att hellre köpa större bubbelpåsar om innehåller är på gränsen till för stort. Detta för att innehållet ska ha så bra skydd som möjligt mot eventuella stötar eller ovarsam hantering av personalen.