Tjäna pengar till klassen enkelt

pengar till klassenBehöver du tjäna pengar till klassen måste anledningen kännas meningsfull för alla. Det är därför viktigt att ni har ett klart gemensamt mål och att det är eftersträvansvärt. För inspiration kan man klicka runt på nätet och se hur andra har burit sig åt för att tjäna pengar åt klassen. Olika sätt att komma fram till vilken produkt ni vill sälja för att tjäna pengar till klassen, är att fråga kunder eller välja fler produkter. Det sista alternativet har den fördelen att det blir mer för kunden att välja på. Kommer klassens medlemmar fram till att de vill tillhandahålla ett stort utbud till kunderna, finns det hela kataloger att beställa hem som sedan kunden får välja ur.

Om ni ändå väljer en eller ett fåtal varor, ta reda på vad ni eller era föräldrar helst skulle lägga pengar på och välj den varan eller de varorna.

När ni gjort ert urval ska ni beställa en lagom mängd varor för att tjäna pengar till klassen. Hur många ni behöver är lätt att räkna ut utifrån summan ni vill tjäna.

Sedan är det bara att förbereda er på att tjäna pengar till klassen medan man väntar på varorna.